Buskens Gastrobar in Gemert

Groepen

Met ‘samen genieten’ zit het wel goed bij Gastrobar Buskens! In onze mooie zaak is er plek voor groepen van 15 tot 200 personen. Of je nu komt voor een (bedrijfs)borrel, een verjaardagsfeest of een jubileum wil vieren: wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke middag of avond van te maken waarbij gastronomisch genieten centraal staat. Gastrobar Buskens is gevestigd in de oude ambtswoning, gelegen op het mooie Ridderplein in Gemert en vanaf ons terras heb je een prachtig uitzicht op Kasteel Gemert. We zijn 4 dagen per week geopend voor lekkere lunches, royale borrel en dinergerechtjes om je vingers bij af te likken.

Ben je met een groep tot 15 personen? Reserveer dan snel en gemakkelijk via de ‘reserveren’ knop rechtsboven.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je via onderstaande button, geheel vrijblijvend, een arrangement samenstellen en geven we direct een indicatieprijs. We nemen dan binnen 48 uur contact met je op en samen zetten we daarna de puntjes op de i.

Wil je een uitvaart borrel/koffietafel organiseren bij Buskens? Neem dan telefonisch contact met ons op. We snappen dat je zo snel mogelijk wil schakelen.

Private dining sfeer

Onze Gastrobar is gemakkelijk in gedeeltes af te scheiden waardoor je een echt private dining gevoel beleeft. Zie hieronder de verschillende opstellingen die er mogelijk zijn. Houd je liever van een open gevoel met veel licht? Dan houden we de boel lekker open. Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw wensen en de gelegenheid!

Ook het ‘café’ gedeelte is af te huren. Perfect voor een borrel met een wat ‘open’ karakter.

Eten met groep
Bedrijfsfeest