Lunch

De Burgemeesters’ keuken is zeven dagen per week open voor lunch van 12.00u tot 16.00u. Lekker om te delen of gewoon lekker helemaal voor jezelf.

Menukaart

Lunchen in Gemert

De oude burgemeesterswoning van burgemeester Buskens in Gemert is de perfecte plek voor een heerlijke lunch. Gelegen tegenover het prachtige Kasteel Gemert, biedt deze unieke locatie een sfeer die perfect is voor een rustige en ontspannen maaltijd.

De lunchzaak biedt een breed scala aan gerechten, van gezonde salades tot smaakvolle sandwiches en soepen. De keuken maakt gebruik van de beste lokale en seizoensgebonden producten, waardoor elk gerecht vol smaak en kwaliteit is.

Bovendien is het personeel vriendelijk en behulpzaam en zorgen ze voor een uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap tijdens de lunch of een ontspannen maaltijd, de lunchzaak in de oude burgemeesterswoning biedt een onvergetelijke ervaring.

Zakelijke lunch bij Gastrobar Buskens

Gastrobar Buskens op ‘t Ridderplein in Gemert biedt een uitstekende locatie voor zakelijk lunchen. Het moderne en sfeervolle restaurant biedt een comfortabele en efficiënte omgeving waar zakelijke vergaderingen en besprekingen plaats kunnen vinden.

De lunchkaart biedt een gevarieerd aanbod van gerechten, van lichte salades tot volle maaltijden, zodat er voor elk wat wils is. De gerechten zijn gemaakt met de beste lokale en seizoensgebonden producten en bieden een uitstekende smaakervaring.

Bovendien biedt Gastrobar Buskens uitstekende vergaderfaciliteiten, zoals snelle en betrouwbare Wi-Fi, beamer met scherm en een professionele en efficiënte service.

Als je op zoek bent naar een geschikte locatie voor zakelijke lunches, dan is Gastrobar Buskens op ‘t Ridderplein in Gemert de perfecte plek. Neem contact met ons op om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.

Gerechtjes om te delen (op ons terras)

Shared dining is een unieke en leuke manier om te lunchen en Gastrobar Buskens biedt de perfecte setting voor deze ervaring. Of je nu kiest voor het gezellige terras op ‘het’t Ridderplein of voor het moderne en sfeervolle binneninterieur, het restaurant biedt een onvergetelijke ervaring.

De lunchkaart biedt een breed scala aan gerechten, van gezonde salades tot smaakvolle sandwiches en warme maaltijden, waardoor er voor iedereen iets te vinden is. Shared dining betekent dat je meerdere gerechten bestelt en deze samen met je tafelgenoten deelt. Dit maakt het een leuke en informele manier om samen te lunchen en nieuwe gerechten te ontdekken.

Lunchen op het terras bij Buskens op het Ridderplein in Gemert is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de zon. Het gezellige terras biedt uitzicht op mooie Kasteel van Gemert en creëert een perfecte sfeer voor een ontspannen lunch.

Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd, Buskens biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Het vriendelijke en professionele personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het kiezen van de perfecte gerechten.

Reserveer snel je plekje of kom gewoon even langs gelopen. Tot snel!