Buskens Gastrobar in Gemert

Lunch

De Burgemeesters’ keuken is van donderdag t/m zondag geopend tussen 12.00 uur en 16.00 uur. We serveren lunches om samen te delen, of om lekker zelf van te genieten. Kom langs en ontdek de heerlijke gerechten!

Menukaart

Lunchen in Gemert

De oude burgemeesterswoning van burgemeester Buskens in Gemert is de perfecte plek voor een heerlijke lunch. Gelegen tegenover het prachtige Kasteel Gemert, biedt deze unieke locatie een sfeer die perfect is voor een rustige en ontspannen maaltijd.

Deze locatie biedt een breed scala aan gerechten, van gezonde salades tot flatbread en soepen. De keuken maakt gebruik van de beste lokale en seizoensgebonden producten, waardoor elk gerecht vol smaak en kwaliteit is.

Bovendien is het personeel vriendelijk en behulpzaam en zorgen ze voor een uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap tijdens de lunch of een ontspannen maaltijd, Buskens Gastrobar in de oude burgemeesterswoning biedt een onvergetelijke ervaring.

Zakelijke lunch bij Gastrobar Buskens

Gastrobar Buskens op ’t Ridderplein in Gemert biedt een uitstekende locatie voor zakelijk lunchen. Het moderne en sfeervolle restaurant biedt een comfortabele en efficiënte omgeving waar zakelijke vergaderingen en besprekingen plaats kunnen vinden.

De lunchkaart biedt een gevarieerd aanbod van gerechten. Van plukbrood tot loaded fries. Voor elk wat wils. De gerechten zijn gemaakt met de beste lokale en seizoensgebonden producten en bieden een uitstekende smaakervaring.

Bovendien biedt Gastrobar Buskens uitstekende vergaderfaciliteiten, zoals snelle en betrouwbare Wi-Fi, beamer met scherm en een professionele en efficiënte service. De ruimte kan ook worden opgesplitst in meerdere ruimtes, door middel van gordijnen. Zo kun je er voor kiezen om in verschillende gesloten ruimtes te zitten, of om de hele locatie te gebruiken als vergaderzaal.

Als je op zoek bent naar een geschikte locatie voor zakelijke lunches, dan is Gastrobar Buskens op ’t Ridderplein in Gemert de perfecte plek. Neem contact met ons op om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.

Gerechtjes om te delen (op ons terras)

Shared dining is een unieke en leuke manier om te lunchen. Gastrobar Buskens biedt de perfecte setting voor deze ervaring. Of je er nu voor kiest om op het gezellige terras te zitten (gelegen aan het bruisende ’t Ridderplein in Gemert) of voor het moderne en sfeervolle binnen interieur, het restaurant bied je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

De lunchkaart biedt een diverse keuze aan gerechten. Shared dining betekent dat je meerdere gerechten bestelt en deze samen met je tafelgenoten deelt. Dit maakt het een leuke en informele manier om samen te lunchen en nieuwe gerechten te ontdekken.

Lunchen op het terras bij Buskens op het Ridderplein in Gemert is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de zon. Het gezellige terras biedt uitzicht op het mooie Kasteel van Gemert en creëert een perfecte sfeer voor een ontspannen lunch.

Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd, Gastrobar Buskens heeft het allemaal. Het vriendelijke en professionele personeel staat altidj klaar om je te helpen en te adviseren bij het kiezen van de perfecte gerechten.

Reserveer je plekje of kom gewoon even langs gelopen. Tot snel!