Buskens Gastrobar in Gemert

Paasmenu

Dineren tijdens Pasen?

Buskens kan je daar bij helpen! Van 6 tot en met 10 april kun je tussen 17.00u en 20.00u genieten van een buitengewoon verzorgt Paasdiner voor €47,50 p.p.

Ons Paasmenu

Rundertartaar van black angus
eiercreme, truffel, kruiden, kwartelei, aspergepuntjes, krokantje 

Licht gebonden aspergesoep
ei, zalm of ham, ei crumble, crouton 

Kalfslende met kalfsucade
geroosterde asperges, kalfsjus en hollandaisesaus

Verrassings Paasdessert
Eventueel uit te breiden met een aperitief met cava voor €8,50

Uit eten met Pasen

Vier Pasen in stijl bij Buskens in Gemert en geniet van ons speciale paasmenu! Onze chef-kok Guust heeft een heerlijk menu samengesteld om je smaakpapillen te verwennen tijdens het paasweekend op 9 en 10 april.

Het paasmenu begint met een voorgerecht van Rundertartaar van black angus, perfect gekruid en bereid tot in de perfectie. Daarna volgt een licht gebonden aspergesoep als tussengerecht, waarvan je zult genieten van de frisse smaak van verse asperges.

Voor het hoofdgerecht serveren we kalfslende met kalfsucade, beide perfect gebakken en op smaak gebracht met heerlijke kruiden. Het zal zeker een favoriet zijn voor vleesliefhebbers. En tot slot, als kers op de taart, hebben we een verrassings Paasdessert dat je zal doen watertanden.

We raden aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. We willen graag zorgen voor een optimale ervaring en ons restaurant heeft beperkte capaciteit. Dus als je op zoek bent naar een speciale manier om Pasen te vieren in Gemert, reserveer dan nu je tafel bij Buskens.

Ons paasmenu belooft een ware traktatie te zijn voor de zintuigen. Geniet van heerlijk eten in een warme en gastvrije omgeving. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!