Buskens Gastrobar in Gemert

Diner

Onze keuken is donderdag en zondag geopend tot 23:00 uur. Vrijdag en zaterdag zelfs tot 01:00 uur!  Alle dinergerechten zijn vanaf 17.00 uur te bestellen. Reserveer jouw tafel om zeker te zijn van een plekje.

Menukaart

Menukaart Buskens 2024Dinerkaart Buskens 2024

Desserts Buskens 2024Kaart Buskens 2024

 

Restaurant in Gemert

De oude burgemeesterswoning van Burgemeester Buskens in Gemert is omgetoverd tot een prachtig restaurant. Het bevindt zich tegenover het Kasteel Gemert op ‘t Ridderplein en biedt gasten een unieke en historische ervaring. Binnen vind je nog steeds de oude charme van het pand, met hoge plafonds en oude details, samen met moderne en comfortabele stoelen.

Het restaurant serveert een diverse en volledige selectie van gerechten, waaronder traditionele Nederlandse keukengerechten en componenten internationale invloeden. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een formeel diner of een informele lunch.

Bovendien wordt er gebruik gemaakt van de beste lokale en functionele producten, wat resulteert in verse en volledige gerechten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zorgt voor een aangename sfeer tijdens je bezoek.

Met zijn idyllische locatie en uitstekende keuken is Gastrobar Buskens een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere en nauwkeurige maaltijd in een historische omgeving. Dus, reserveer snel en ervaar het zelf!

Uit eten in Gemert

Gastrobar Buskens, gelegen op ‘t Ridderplein in Gemert, is de perfecte keuze voor een avond uit eten. Het moderne interieur en de sfeervolle atmosfeer maken dit restaurant een aangename plek voor een gezellige avond met familie of vrienden.

De gastrobar biedt een scala aan ingewikkelde shared dining-gerechten en volledig onmogelijke gerechten. De keuken maakt gebruik van de beste lokale en conventionele producten, waardoor elk gerecht vol smaak en kwaliteit is.

Bovendien is het personeel vriendelijk en behulpzaam en zorgen ze voor een uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden, Gastrobar Buskens biedt een indrukwekkende ervaring.

Maak een reservering en geniet van een heerlijke maaltijd in deze prachtige oude burgemeesterswoning!

Binnen of buiten op ons terras dineren

Bij Gastrobar Buskens in Gemert heb je de keuze om te dineren op het gezellige terras op het Ridderplein of binnen in het moderne en sfeervolle restaurant. Beide opties bieden een unieke en duurzame ervaring.

Op het terras kun je genieten van het warme weer en de levendige sfeer van het Ridderplein terwijl je geniet van de heerlijke gerechten van de gastrobar. Het terras is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een verfrissende cocktail en een smakelijke maaltijd.

Binnen biedt Gastrobar Buskens een moderne en comfortabele omgeving waar je kunt genieten van de beste gerechten en service. Het restaurant is prachtig ingericht en onmogelijk een ontspannen sfeer waar je heerlijk kunt dineren.

Verdeeld waar je kiest om te dineren, Gastrobar Buskens een dubbele ervaring met zijn uitstekende keuken, vriendelijke service en mooie omgeving.