In de voormalig ambtswoning van burgemeester Buskens is een ontmoetingsplek gecreëerd waar je zeven dagen per week kunt lunchen, dineren en borrelen. Hier kun je genieten van onze cocktail-skills, vers getapte speciaalbiertjes en laat je je verrassen met smaakexplosies waar de burgemeester alleen maar van kon dromen.
Buskens is een gastrobar in Gemert waar we 7 dagen per week geopend zijn. We zijn op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider die geen uitleg nodig heeft over wat een cocktail een goede cocktail maakt, en bijzonder veel affiniteit heeft met kwaliteit en gastvrijheid. De aanstelling is in verband met het zwangerschapsverlof van de huidige bedrijfsleider.
Wij bieden:
- 32 tot 38 uur per week, in overleg
- Flexibele uren: zowel overdag als in de avond, weekend en doordeweeks. Vaste dagen in overleg;
- Loon volgens CAO;
- Personeelskorting bij Buskens, Gij&Ik (Gemert) en Rabauw (Eindhoven) en supergezellige teamborrels;
- Diverse trainingen en opleidingen;
- Kans om mee te denken en te ontwikkelen aan nieuw horecaconcept in Gemert.
Wij verwachten
- Je hebt ervaring met werken in de horeca;
- Ervaring met het aansturen van een team is een pré;
- Je bent commercieel ingesteld en op-en-top gastgericht;
- Je kent de beste cocktailrecepten en hebt ervaring in het bereiden hiervan;
- Je wil werken in een omgeving waarin kwaliteit centraal staat en verfijnde gerechtjes en smaken de hoofdrol spelen.
Jouw verantwoordelijkheden?
- Jij zorgt voor ultieme gast-tevredenheid;
- Je brengt productkennis over aan het team;
- Jij zorgt er voor dat een shift en/of evenement vlekkeloos verloopt;
- Je evalueert de shift met het team, monitort op basis van data en stuurt bij waar nodig;
- Je denkt mee over het concept;
- Je denkt kritisch mee over werkprocessen en draagt verbeteringen aan;
- Mede verantwoordelijk voor inkoop, marketing, gastvrijheid en organisatie van diverse evenementen (100 tot 1500 bezoekers)
Is jouw interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar bedrijfsleider Fleur via fleur@buskens.nl