Buskens Gastrobar in Gemert

Zomeragenda Buskens

Vanaf deze zomer kunnen jullie elke vrijdag en zondag genieten van livemuziek en DJ-sets op ons prachtige terras. Bij Buskens geloven we dat heerlijk eten en goede muziek hand in hand gaan, en we willen graag een onvergetelijke ervaring voor jullie creëren.

Zomer Buskens

Op vrijdagavonden hebben we een getalenteerde DJ die de perfecte sfeer zal neerzetten. Terwijl jullie genieten van een verfrissend drankje en een smaakvol gerecht, zal de DJ zorgen voor een levendige ambiance met zijn geweldige beats. Denk aan de nieuwste hits, klassiekers en misschien zelfs wat verzoeknummers. Het wordt een avond om te dansen, te ontspannen en te genieten van de goede vibes.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we elke zondag een live bandje voor jullie klaarstaan. Terwijl jullie de zondagse brunch of lunch bij Buskens ervaren, worden jullie verwend met geweldige live muziek. Het bandje zal jullie vermaken met hun talent en diversiteit aan muziekstijlen. Van relaxte deuntjes tot energieke optredens, er is voor elk wat wils. Het wordt een perfecte gelegenheid om samen te zijn met vrienden en familie, terwijl jullie genieten van heerlijk eten en geweldige muziek.

Ons terras is de ideale setting om te ontspannen en te genieten van de zomerse sfeer. Met comfortabele zitplaatsen, een prachtige omgeving en nu ook livemuziek en DJ-sets, wordt het een bestemming die je niet wilt missen. Of je nu komt om te ontspannen na een drukke werkweek, een speciale gelegenheid te vieren of gewoonweg te genieten van een gezellige avond met vrienden, ons terras biedt de perfecte ambiance voor alle gelegenheden.

We raden je aan om tijdig een reservering te maken, vooral op drukke avonden. Zo ben je verzekerd van een plekje op ons terras en hoef je niets van het plezier te missen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Mis deze geweldige gelegenheid niet! Kom naar Buskens en ontdek de perfecte combinatie van heerlijk eten, verfrissende drankjes en livemuziek. Elke vrijdag en zondag staan we voor je klaar met een DJ of een live bandje op ons terras. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen met jullie te genieten van geweldige avonden vol muziek en plezier.